M
v

+387 36 655 080

Vrhunski smještaj u vrhunski opremljenom hotelu

HR EN FR DE IT ES
HR EN FR DE IT ES
v

+387 36 655 080

Restoran i bar

Tradicionalna jela i jela talijanske kuhinje

Bogata gastronomska ponuda

Restoran hotela

Restoran je mjesto u kojem ljudi jedu i vrlo je važno da se osjećaju ugodno, da imaju dovoljno mjesta i da im je udobno. Zato smo obratili posebnu pozornost na njegovo uređenje, pažljivo odabrali boje i teksture, kao i decentne ukrase. Ipak, ono što je najvažnije u svakom restoranu jest gastronomska ponuda.

Na jelovniku hotela nalaze se tradicionalna hercegovačka jela poput sarme, japraka, uštipaka s lučnicom, ali i moderna jela zapadne kuhinje kojima neće odoljeti ni najveći gurmani.

Sva jela spremaju se u našoj kuhinji, opremljenoj vrhunskim posuđem i aparatima, od strane kuhara kojih se ne bi posramili ni poznati svjetski restorani.

Fleksibilnost u pripremi jelovnika

Briga o svakom gostu

Prije samog dolaska možete dogovoriti jelovnik, te obavijestiti naše kuhare o eventualnim alergijama, intoleranciji na hranu ili pak posebnim željama kojima ćemo rado udovoljiti ako su unutar naših mogućnosti.

Vrhunska talijanska peciva

Forno d’Asolo

Posebno volimo naglasiti da goste budimo mirisom svježeg talijanskog peciva koje dolazi iz naše pekarnice. Zastupnik smo firme Forno d’Asolo, renomiranog talijanskog proizvođača croissant proizvoda. Proizvodi se odlikuju savršenom konzistencijom i mekoćom koja traje kroz cijeli dan, a sve zahvaljujući pažljivom odabiru najboljih sirovina i proizvodnom procesu koji poštuje najrigoroznije standarde kvalitete.

Kutak za predah

Caffe bar hotela

Hodočašća u Međugorje su divna, ali i izuzetno naporna jer svaki gost želi što više sadržaja doživjeti, prisustvovati duhovnom programu, obići važna mjesta. Nakon tako gustog programa dobro dođe mali predah u našem baru gdje gosti mogu odmoriti uz tople ili hladne napitke.

Ukoliko ste osoba koja više voli prirodu i svježi zrak, predlažemo Vam predah u našem vrtu među cvijećem i mediteranskim biljem.

Funkcionalnost u službi gosta

Tostini Caffè

Svi znamo da je kava sinonim za opuštanje i druženje. Stoga svojim gostima nudimo vrhunsku kavu poznatog talijanskog proizvođača Tostini koja vraća snagu i omogućuje našim gostima nastavak uživanja u ljepotama Međugorja.

Tostini Caffè je tvrtka koju karakterizira duga povijest proizvodnje kave i tradicija usredotočena na njenu intenzivnu aromu. Kako bi se zajamčila vrhunska kvaliteta kave, biraju se samo najkvalitetnija zrna.